Az ÁrGép.hu egy díjmentes internetes termékkereső, termék- és árösszehasonlító oldal, amely a közreműködő áruházak, shopok, boltok kínálatait gyűjti össze.
Célja egy strukturált termékadatbázisra épülő, könnyen kezelhető weboldal üzemeltetése, amely a megvásárolni kívánt termékekhez megbízható információkat nyújt az oldal látogatóinak. A fogyasztó minőségi terméket keres és azt kedvező áron. Az ÁrGép által a potenciális vásárló transzparens piaci körképet nyer egy termék- és árösszehasonlítás formájában.
Mit nyújt az ÁrGép ügyfeleinek?

- közvetíti a webáruházak termékajánlatát az internetes felhasználók felé; a látogatók közvetlenül és villámgyorsan jutnak el az adott webbolthoz;
- a webáruház piaci jelenlétének megerősítését, ezáltal ismertségének, forgalmának növelését;
- az ÁrGép biztosítja a közreműködő webáruházak saját arculatának megőrzését az egész vásárlási folyamat alatt;
Ajánljuk figyelmükbe az ÁrGép információs oldalát, ahol részletes tájékoztatást találnak a részvétellel kapcsolatos legfontosabb információkról.
 
Legyen Önnek is webáruháza!
Kiegészítő modulok az osCommerce webáruházhoz

Vásárlói csoportok

A vásárlókat különböző csoportokba lehet sorolni, továbbá termékeknek különböző árakat lehet adni minden egyes csoportnál. Tipikusan olyan áruházaknál használják, ahol kis és nagykereskedelem folyik, így más – más árakat lehet megadni a viszonteladóknak  és a többi vásárlónak.

Tömeges termék import/export

A modul segítségével az osCommerce admin felületének használata nélkül módosíthatóak a termékek.
Az easypopulate lehetővé teszi a termékek letöltését egy csv fájlba, melyet tetszés szerint szerkeszthet egy táblázatkezelő programban, akár tömegesen is.  A visszatöltés után a termékadatok frissülnek, ár, mennyiség, leírás, stb.
Ha gyártó, kategória is található az adatban akkor új termék is létrehozható a feltöltéssel.

Bankkártyás fizetési modul

A bankkártyás fizetési modul az OTP bankkártyás oldalához biztosítja a kapcsolatot, így vásárlói a szokásos készpénzes, utánvétes fizetésen kívül bankkártyával is vásárolhatnak a webáruházban.

Fizetési módtól függő szállítási módok

A fizetési módokhoz beállítható, hogy mely szállítási módok esetén jelenjenek meg tartozzanak. Pl. beállítható, hogy a személyes átvételnél csak készpénzfizetés legyen választható.

Termékenként több kép

Ezzel a modullal a termékhez több kép is rendelhető. A további képek a termék oldalon a leírások alatt táblázatszerűen helyezkednek el.

További képek

Kapcsolódó termékek

A termékek közötti kapcsolatot lehet szerkeszteni ezzel a modullal. Az összekapcsolt termékek egymás termékoldalain is megjelennek. A kapcsolat lehet egyirányú és oda vissza kapcsolat is. Így beállítható, hogy az termékek oldalain a hozzájuk kapcsolódó kiegészítőket ajánlja a webáruház.

Kapcsolódó termékek

„Word” szerű szerkesztő a termékleírásokhoz

A „Word” szerű szerkesztővel formázott szövegeket jeleníthetnek meg a termékoldalon. Különböző színek, betűtípusok, táblázatok használhatóak a termékek leírásaiban.

Word szerű szerkesztő

Adminisztrálható hírek, hozzászólási lehetőséggel

A modul segítségével híreket lehet szerkeszteni. A szerkesztett hírek kategorizálhatók, továbbá kiemelhetőek.
A szerkesztővel formázott szöveget lehet készíteni, továbbá képet hozzáadni. A híreket a regisztrál felhasználók opcionálisan kommentálhatják. A cikkekben tallózni lehet a kereső segítségével.

Hírek

Fejlettebb szerkesztő a termék attribútumokhoz

A modul előnye hogy a termék attribútumok a termék oldalon szerkeszthető továbbá attribútum sémák definiálhatóak, melyekkel gyorsabban végezhetünk a termékkel.

Kiemelt termékek

A preferált termékek megjelenítésére szolgál ez a modul. A kiválasztott termékek többnyire a főoldalon láthatóak.

Kiemelt termékek

Sávos mennyiségi árazás a termékekhez

A modul segítségével beállítható, hogy az egyes termékekből nagyobb mennyiség vásárlása esetén a vásárló mennyiségi kedvezményt kapjon. A termék oldalon egy táblában jelenik meg a mennyiségekhez tartozó ár. Továbbá beállítható hogy a terméket pl. hármasával lehessen csak megvásárolni.

Sávos mennyiségi árazás

Automatikus vízjel elhelyezés, a képek védelme érdekében

A termékekhez feltöltött képek védhetőek az eltulajdonítás ellen, olyan módon hogy egy tetszőleges vízjelet helyez el rajta a program. A vízjel teljes mértékben szerkeszthető.

Kedvezmény kupon

Kedvezmény kuponokat lehet létrehozni ezzel a modullal, melyet a vásárlók a rendelés során tudnak beváltani.
A kedvezmény lehet fix összegű vagy százalékos, továbbá beállítható a beváltás időszaka, a felhasználható kuponok száma vásárlónként és összesen, valamint a minimális rendelési összeg.

Kereső felhő

Ez a modul egy dobozban megjeleníti a legnépszerűbb kulcsszavakat. A legnépszerűbb a legnagyobb betűmérettel jelenik meg.

Kereső felhő

Regisztrációaktiválás e-mailben

A modul segítéségével a vásárlóknak regisztráció után aktiválni kell magukat a rendszerben. Ezt a kapott e-mail alapján egyszerűen megtehetik. Így elkerülhető, hogy valótlan vagy hibás e-mail címmel regisztráljanak, vásároljanak a webáruházban.

Hűségpont-gyűjtő rendszer

A modul lehetővé teszi, hogy a vásárlók a rendeléseik alkalmával pontokat gyűjtsenek, melyek későbbi vásárlások alkalmával felhasználhatóak kedvezményként. Meghatározható a vásárolt összeg utáni pontok száma, a pontok értéke, a jóváhagyás lehet manuális vagy automatikus. A pontrendszer kiterjedhet a vásárlói ajánlásara, új vásárló belépésére, termékekhez írt hozzászólásokra.

Dinamikus kategória menü

A modul segítségével a kategória menü jobban átlátható és esztétikusabb lesz.

Dynamenu