Az ÁrGép.hu egy díjmentes internetes termékkereső, termék- és árösszehasonlító oldal, amely a közreműködő áruházak, shopok, boltok kínálatait gyűjti össze.
Célja egy strukturált termékadatbázisra épülő, könnyen kezelhető weboldal üzemeltetése, amely a megvásárolni kívánt termékekhez megbízható információkat nyújt az oldal látogatóinak. A fogyasztó minőségi terméket keres és azt kedvező áron. Az ÁrGép által a potenciális vásárló transzparens piaci körképet nyer egy termék- és árösszehasonlítás formájában.
Mit nyújt az ÁrGép ügyfeleinek?

- közvetíti a webáruházak termékajánlatát az internetes felhasználók felé; a látogatók közvetlenül és villámgyorsan jutnak el az adott webbolthoz;
- a webáruház piaci jelenlétének megerősítését, ezáltal ismertségének, forgalmának növelését;
- az ÁrGép biztosítja a közreműködő webáruházak saját arculatának megőrzését az egész vásárlási folyamat alatt;
Ajánljuk figyelmükbe az ÁrGép információs oldalát, ahol részletes tájékoztatást találnak a részvétellel kapcsolatos legfontosabb információkról.
 
Legyen Önnek is webáruháza!
Miért a közösségi oldalak a webáruházak egyik leghatékonyabb reklámfelületei?

Bizonyára Ön is rendszeresen használja a közösségi oldalakat. A fiatalok pedig az információk jelentős részét már Facebbokon, Twitteren keresztül szerzik be, ezért egyre jelentősebb marketing felületnek számítanak a közösségi oldalak.

Hatékony támogatással egy webáruház népszerű termékeinek híre futótűz szerűen közösségi oldal látogatók tömegéhez juthat el. Használja ki Ön is ezt a lehetőséget!
Cégünk az osCommecre professzionális webáruház szolgáltatás csomag részeként teljes körű integrációt nyújt közösségi oldalakhoz (Facebook, Google +1, Twitter, IWIW, stb). Így vásárlói és látogatói egy kattintással hívhatják fel több száz ismerősük figyelmét az Ön kínálatára! Az újabb vásárlókból és látogatókból pedig újabb ajánlók lesznek. Mint kereskedők, mindannyian tudjuk, hogy a legjobb "marketinges" az elégedett vásárló. Adja meg ezen "marketingeseinek" a megfelelő marketing eszközt! Mindez ráadásul egy fillérjébe sem kerül!

Szolgáltatásunkra példát a referencia webáruházunkban láthatnak: http://www.pilotafutar.hu/r-p-418.html